4 november 2010

Guldkorn

Droppade in på Pressbyrån på vägen hem idag och gjorde till min stora glädje en trevlig upptäckt i designtidningshyllan. Computer Arts Projects heter godbiten som riktar sig till "creative professionals". Ett brittiskt supersnajdigt magazine som jag glatt betalade 175 kr för! Full av snygga illustrationer och grafisk form från hela världen varvat med nyttiga tips. Oj, oj...det lär inte bli mycket sömn i natt...heller.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj va kul Marie, super schyssta grejor. Du har verkligen talang,
Janne Malmgren

Marie Pettersson sa...

Åh, tack Janne! Kunde inte låta bli... = )

Jenny Ullgren sa...

Hej! Vilken schysst blogg - roligt koncept, bra blandning av snygg grafik & personliga texter. Dessutom fick jag ju nu en chans att lasa lite om vad du haller pa med nufortiden & har gjort de senaste aren... Bara for att man ar kompis pa facebook betyder det ju uppenbarligen (& tyvarr) inte att man har nan vidare koll pa sant!

Det ar oxa inspirerande eftersom jag sjalv gatt och grunnat mest hela aret pa att ev. lata mig svepas med i bloggflodet och starta en sjalv. Fast om jag nansin gor det blir den da aldrig sa har visuellt tilltalande - men det ar ok, du ar ju proffs & det syns! Ha det fint :-)

Marie Pettersson sa...

Men vad kul att du tittar in Jenny! Klart du ska starta en blogg! Behöver du en bild är det bara att hojta till! ;)